Emotionellt Fokuserad Parterapi (EFT)

En introduktion- och inspirationsdag

Att överbrygga klyftan och skapa trygghet i terapirummet är både en konst och en vetenskap. Men hur lätt är det egentligen? Med EFT, grundad i anknytningsteorin, erbjuder vi en effektiv och väl beprövad metod. Forskning visar att hela 90 % av paren som går i EFT upplever en förbättring i sin relation, och att dessa positiva förändringar består och till och med stärks över tid efter avslutad behandling.

Genom att lära sig denna modell kan terapeuter lättare hålla fokus, minska stressen och hjälpa par att göra djupgående och långvariga förändringar.

Nyfiken? Välkommen att anmäla dig till vår introduktionsdag och workshop fredagen den 9 februari 2024.

Innehåll

Genom en mix av undervisning, konkreta videodemonstrationer, diskussioner och praktiska övningar introducerar vi både teorin och den praktiska tillämpningen av EFT. Under dagen kommer du att få insikt i hur vi minskar spänningar i parrelationer och få kunskap om de 5 centrala interventionerna som utgör förändringsprocessen i EFT.

Syfte

Syftet med kursen är att du ska kunna integrera din förståelse av negativa anknytningsmönster direkt i dina egna parterapisessioner och uppleva en ökad tydlighet samt en mer fokuserad arbetsmetod efter avslutad dag.

För vem

Denna kurs riktar sig både till dig som är nyfiken på EFT och vill få en förståelse för modellen och till dig som redan har erfarenhet av EFT, kanske genom en tidigare grundkurs, men som längtar efter fördjupning och inspiration.

Föreläsare

 

Louise Wästlund

Certifierad EFT-terapeut & EFT-handledare,

Master of Arts in Relationship Therapy from Relate Institute London, England Accredited by BACP (British Association for Counselling and Psychotherapy)

Louise har under många år bott, utbildat sig och arbetat med terapi i England. Hon har, sedan 17 år tillbaka, valt att specialisera sig på arbete med relationer och då främst med par. De senaste 12 åren har Louise privat mottagning med EFT-inriktning i Stockholm och har med sitt stora engagemang i metoden och sin erfarenhet även deltagit som handledare i diverse EFT-utbildningar. Louise arbetar även med privat handledning i EFT.

Gabriella Schwihlik

Certifierad EFT-terapeut & EFT-handledare,

Filosofie magister/Legitimerad psykoterapeut, handledare och lärare i psykoterapi.

Gabriella har över 25 års erfarenhet av familjer och par genom olika arbetsroller, såsom behandlare, kurator, familjerådgivare och enhetschef. De senaste 12 åren driver hon en privat mottagning inriktad på par-, familj- och individualterapi. Gabriella har, sedan sin utbildning i EFT, fördjupat sig och engagerat sig i metoden. Bland annat har hon skrivit artiklar om EFT, hållit föreläsningar samt handleder i EFT både inom privat och kommunal sektor.

Information

Datum & tid: Ännu inte bestämt

Plats:  Metanoova, Götgatan 11, tr. 116 46 Stockholm

Pris: 

Early Bird: 

Anmälan & frågor:  Gabriella@terapisthlm.se eller Louise.wastlund@gmail.com

 

Anmälan senast: